Необичайни стимули за мъжка възбуда

 

Мъжът не се привлича само от бедра и гърди

 

 

Какво харесват мъжете в една жена, отдавна не е тайна. Най-секси тоалетът за нежния пол е парфюмът, останалите дрехи сякаш са излишни. Но фактите показват, че силният пол не се привлича само от бедра, големи гърди и руси коси. Има много женски качества "в сянка", които могат да се окажат истински катализатор на разгоряла се страст. Кои са те?

 

 

1. Споменахме вече парфюма, за това ще започнем с него, без да искаме да го фаворизираме. Мерилин Монро, беше казала, че вечер облича само Шанел №5. Без да сте фатална блондинка и вие нямате нужда от много повече неща. Не бива да забравяте, че колкото и нежен да е парфюмът ви, мъжът се разгорещява най-силно от уханието на чистото женското тяло.

 

 

2. Пунктуалността. Силният пол винаги цени високо точността на дамите. Отдавна вече се смята за мит виждането, че една жена трябва да накара мъжа да я чака. Ако закъснението е част от вашия стил, не закъснявайте повече от 5 минути. 

 

 

3. Женските устни. (Не говорим за орален секс). Умната жена, която има дар слово винаги се възприема като привлекателна и неустоима. Използвайте устните си и за една красива усмивка. Усмихвайте се повече и бъдете уверена, че сте спечелила сърцето му.

 

 

4. Любовта към книгите. Само глупакът не може да оцени какво богатство е умната жена. Много платна пресъздават момиче, четящо книга, не мислите, че това е просто художествено решение, нали?

 

 

5. Танцувалните умения. Въздействието на това качество може и да сме наследили от първобитните хора. Още в древността, танцът  е бил способ да се изразяват чувства. Сигурно е, че изящните движения в ритъма на музиката, съчетани със секси извивки, не могат да оставят мъжа безразличен.

 

 

6. Хуморът и самоиронията са много секси, забелязали ли сте го? Мъжете ценят жените, които могат да се надсмиват върху недостатъците се. Пошегувайте се със себе си, но не позволявайте езикът ви да става твърде остър.

 

 

Чети и: Как можете да провалите връзката си?

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка