Холандка изпитва оргазъм чрез крака си

 

До странното състояние жената изпаднала след кома

 

 

55-годишна холандка потърсила лекарска помощ заради особен здравословен проблем. Тя изпитвала по около 5-6 оргазма на ден докато ходи. Новата ѝ ерогенна зона се оказал левият ѝ крак. Най-общо обяснението на нейния случай се крие във факта, че крайникът си "въобразил", че е вагина.

 

 

Лекуващият я лекар Марсел Валденгер разказва, че за първи път се сблъсква с подобен случай. Пациентката споделя, че няма желание за секс, но въпреки това докато ходи, успява да достигне до 5-6 върхови моменти, както при правенето на любов.

 

 

След изследване медикът стига до първопричината за феномена. Преди около година, жената развила сепсис, и три седмици прекарала в реанимация, понеже изпаднала в коматозно състояние. След като излязла от него тя се оплаквала от парене и изтръпване в левия крак. Това бил един от признаците за възпаление на нервните влакна в тази зона.

 

 

Чети и: Мъжете се женят за грозновати

 

 

"В резултат на възпалението мозъкът започнал да получава сензорна информация, не от крака, а от вагината на жената. След около половин година нервите на крака се възстановили, но мозъкът не правел разлика между импулсите идващи от крайника и тези от вагината”, разказва д-р Валденгер. По този начин, когато жената върви, стимулира мозъка си по същия начин, както докато прави секс. Така тя може да изпита удоволствие по всяко време и на всяко място, което обикновено ѝ се случвало през 15 минути.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка