Как да мине по-добре първият път с ново гадже?

 

Прости правила за повече удоволствие

 

 

Когато имате ново гадже и усещате, че нещата отиват към спалнята, има няколко тънкости, които могат да ви помогнат да достигнете вълнуващо преживяване.

 

 

1. Внимавайте с избора на бельо. Ако не познавате вкуса на другия, бельото от секс шопа може да се окаже неподходящо решение. Изберете нещо по-традиционно, без фрапиращи модели и цветове.

 

 

2. Мъжете обичат инициативата да бъде подета от момичето. Силният пол си пада по доминиращи жени, но все пак, трябва да успее да съблазни обекта на желанията си.

 

 

Чети и: Холандка изпитва оргазъм чрез крака си

 

 

3. Не прекалявайте с парфюмите. Понеже не познавате вкуса на другия и в това отношение ще ви препоръчаме да сте по- пестеливи при уханията. Изберете нещо леко и ненатрапчиво, като преди това обърнете достатъчно внимание на отличната грижа за личната хигиена.

 

 

4. Вземете си душ заедно. Това ще ви помогне да свалите по-лесно бариерите, пък и банята заедно е едно добро начало на любовната игра.

 

 

5. Носете си презерватив. Истинският джентълмен никога не би забравил кондома си, но дори това да се случи, истинската дама ще му услужи със своя.

 

 

6. Не пестете симпатии. Покажете на другия, че ви харесва и привлича. Това няма да ви направи по-уязвими в очите на гаджето ви.

 

 

Чети и: Ерогенните зони на мъжа

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка