Добър секс само за 15 минути

 

Как може да достигнете до оргазъм за четвърт час

 

 

Ще разочароваме сексуалните атлети - не е нужно да го правите с часове, за да постигнете максимално удоволствие. По-дългият секс не значи, че е по-качествен. Вярвате или не – достатъчни са 15 минути.

 

 

Започвате с любовна игра – за нея отделете до към 8 минути. За по-добър резултат, можете да се заиграете и още преди да сте пристъпили към нея. Ще ви помогнат комплименти, секси дрехи може и малко по-непристойно поведение. Не пренебрегвайте романтичната музика, тя ще ви помогне за по-добра нагласа за предстоящите мигове.Съблечете си и пристъпете към ласки, по възможност взаимни, например поза 69.

 

 

Чети и: Няколко фрази, които мъжът жадува да чуе

 

 

След това ви препоръчваме поза "Ездачка". За нея стигат и 4 минути, все пак това е позицията, при която жената може да достигне до оргазъм с най-голяма лекота. Мъжът е добре да не стои наслаждавайки се. Препоръчвмае да стимулира любимата си с език и ръце. Може да се заиграе с пръст по ануса на партньорката си.

 

 

Чети и: Честият секс е вреден за здравето

 

 

Имате време и за "Кучешката". Отделете ѝ около 3 минути. Някой ще каже, че за толкова време могат да минат през поне 5 позиции, но ще ви напомним, че е по-важно качеството, а не количеството. За това ще е по-добре да се насочите към една поза, като ѝ отделяте повече внимание отколкото да се разпокъсате от целия арсенал на Камасутра.

 

 


Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка