Искам те и си плащам! Тук и сега.

 

За търсенето и предлагането 

 

В днешното динамично ежедневие, когато нямаме време за нищо и никого, все повече жени прибягват до парите като средство да си доставят секс. Заради остарели стереотипи мнозина си мислят, че само мъжете си плащат за креватни преживявания- да, но не. Дамите също са открили вълшебните свойства на финикийските знаци.

 


Защо плащат?

 

За да си докажат, че още са харесвани, за да се почувстват властни, за удоволствие или просто за забавление? А може би мъжете не задоволяват достатъчно своите половинки? Всяка дама си има своето обяснение. Безспорен факт е, че днес все повече жени могат да се похвалят със страхотна кариера, а оттам и добри доходи. Народът е казал, че ако  ти върви в работата, не ти върви в дома. А след като един мъж може с портфейл да си осигури  секс, защо това да не могат и жените?

 


След като има търсене, ще има и предлагане, казват маркетолозите. Докато има жени да плащат ще се намират и мъже за поръчки. И както е в търговията- срещу парите си ще очакваш определено качество в определено количество ако ще и да става дума за оргазми.

 

 

Още G-Точка