Как да преживеем развода по-леко

 

Раздялата не значи трагедия

 

 

Когато двама души решат да се свържат в брачен съюз не го правят с мисълта, че ще се разведат. Така или иначе обаче, точно това се оказва финалът за много семейства. Раздялата не трябва да e повод за безкрайна драма. Ако се стигне до развод, за да мине по-леко той, ви предлагаме няколко способа как да направите всичко по-лесно.

 

 

1. Мислете позитивно. Хубавите мисли привличат добри събития. Ако смятате, че това е краят и нямате повече път напред, не се изненадвайте, че ще попаднете в дълбока дупка. Трябва ви повече оптимизъм. Положителната нагласа към света води и до положителни емоции в личен план.

 

 

2. Няма значение кой кого е изоставил. Възприемайте развода като важна крачка в правилната посока. Отчаянието не е добър съветник, пък и няма да сте щастливи ако живеете с човек, който не желае да бъдете заедно. Заслужавате нещо много по-добро, а за да го откриете зачеркнете миналото.

 

 

3. Добри резултати дава и нагласата, че след развода лошото е останало в миналото. Затваряте една важна страница от живота си, за да отворите нова и много по-вълнуваща. Обичайте себе си, за да ви обичат и другите. Давайте смело напред, защото щастието може би ви чака зад най-близкия ъгъл.

 

 

Чети и: Редовният секс подмладява

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка