Подръчни секс играчки

 

Можете да разнообразите интимния си живот без да ходите до секс шоп

 

 

Усещате ли, че животът ви е станал леко скучен – разнообразете го! Има много начини за това и не веднъж сме ви давали ценни идеи как да го постигнете. Сега ще помогнем на по-срамежливите или по-пестеливите, които по една или друга причина не се осмеляват да си вземат някоя полезна секс играчка.

 

 

Огледайте се около вас, у дома си имате вещи, които спокойно ще заместят палавите джаджи, просто можете да смените предназначението, за да помогнете на удоволствието.

 

 

1. Щипки за пране. Ако си падате малко по-садо-мазо и харесвате защипване по зърната на гърдите си – вече имате с какво да го напраите.  Преди да пристъпите към употреба на щипките, проверете с пръста си силата на техния механиазъмяхното защипване, за да не бъдете изненадани повече от болезнено.

 

 

2. Като споменахме щипките, ще уважим и въженцето за простиране – то ще ви влезе в употреба за редица сладострастни завързвания. След като имате с какво остава да се упражните как да направите възела. Все пак не е красиво да ви се наложи употребата на ножицата, за да освободите любимия си.

 

 

3.Плодове и зеленчуци. Тиквички, краставици, банани и моркови, защо да ги ползвате само с кулинарни цели? Тези природни творения могат да намерят заслужено място в спалнята ви. Как и къде няма нужда от обяснение.

 

 

Чети и: Секс и закони

 

 

4. Мобилен телефон. При добра хигиена мобилният апарат, пуснат на вибрация, може да помогне на дамите да достигнат до оргазъм. Най-подходящи са GSM-те, чиято сила на вибриране може да се регулира.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка