Защо е опасен сексът с любовница?

 

Учени обясниха причините за интересното явление

 

 

Изневярата вреди не само на връзката и отношенията с любимия ви човек, но и на здравето на прелюбодейците. Кои са причините за тези неблагоприятни последици установиха, учени от университета във Флорентина. Резултатите от проведеното от тях изследване се оказват доста интересни.

 

 

Рискът от смърт по време на секс е много по-голям, когато се прави в любовницата, отколкото със съпругата. Специалистите изследвали  как влияят факторите изневяра, смъртност при секс и извънбрачна връзка върху мъжкия организъм. "Крачката настрани" има няколко аспектa според специалистите – психологически, физиологически и сексуален. Всеки един от тях има способността да убива.

 

 

Мъжете по време на извънбрачен секс, преживяват огромен стрес, който  може да доведе до фатални последици. След стореното, а често и още по време на акта се появява чувство на вина, угризения на съвестта и страх, че не е дооценен от любовницата си. Всичко това, помага и допринася за възникването на сърдечно-съдови заболявания и инфаркти.

 

 

Чети и: Подръчни секс играчки

 

 

Често прелюбодейците занемаряват хранителния си режим, зачестява употребата на алкохол, засилва се влиянието вредните навици. Последицата от това са проблеми с теглото. Следа и другата често срещана причина за най-лошото -  артеросклерозата. Тя бива провокирана от лошите мазнини, приемани при хранене, стресът  и алкохолът.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка