Женските комплекси, които плашат мъжете

 

Топ 3 на най-срещаните отблъскващи дамски притеснения

 

 

Мъжете са твърде мнителни, мозъците им се раздират от най-различни съмнения. Като прибавим към междуполовите отношения и често срещаните женски комплекси, не се изненадваме, че сякаш разбирателството между Марс и Венера за пореден път изглежда невъзможно. Силният пол може и да ни се струва смел, но има малки неща, които много лесно могат да го изплашат. Такъв е случаят с женските комплекси. Кои са най-страшните?

 

 

Девствеността. Отдавна е отминало времето когато мъжете са си вземали непорочни булки. Това не значи, че честта на дамата е загубила своето значение. Но "най-скъпото" на жената може да се окаже страшен подарък за любимия. Малцина са господата, които могат да се похвалят със сериозен опит с девственици. За средностатистическия мъж, новината че има работа с девойка може да го накара да се плюе на петите.

 

 

Неувереността на жените лесно се предава на мъжете. За женската сексуалност на се от значение само дължината на краката или големината на бюста. Огромно е влиянието на цялостното личностно излъчване и енергия. Голямата доза стеснителност или неувереност на нежния пол, обикновено се тълкува погрешно от силния мъжете - те решават, че проблемът е в тях. Мъжът смятайки, че не прави нещо така както трябва, решава да се отдръпне.

 

 

Чети и: Проучване определи най-популярните автомобили за секс

 

 

Инертността – сигурен убиец на страстта. Мъжът е ловец и има нужда от нови победи. Жената, спокойна от връзката си, забравя за това. Спират експериментите в спалнята. Сексът два пъти в седмицата в мисионерската поза е предостатъчен, това може би си мисли жената. Ако това е така, тя ще трябва да е готова да приеме, че любимият ѝ ще потърси липсващото му навън. А който търси, знаем, че намира.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка