Най-известните места за екстремен секс

 

Проучване подрежда най-популярните локации за адреналиново удоволствие

 

 

За някои хора екстремният секс е нещо обичайно, за другит глътка екзотика и бягство от традиционната сивота. Ако разгледате анкети, питащи за необичайните места за правене на секс ще откриете асансьор с огледала, самолет, басейн на открито, парка или просто сред природата. 

 

 

Има и още – върху работеща пералня, в автобус или пробна на магазин. Няма да отречем необичайността на тези места, но с помощта на учени от университета в Шефилд ще погледнем под друг ъгъл на въпроса. Ще потърсим най-невероятната географска точка за правене на секс.

 

 

 

 

Третото място в своеобразната класация заварваме Ниагарския водопад. Природната забележителност, впечатлила Алеко Константинов, събира двойки от близки и по-далечни страни, за да опитат вълнението да се любят сред красотите ѝ.

 

 

Втората позиция си поделят Ямайка, Бразилия, Доминиканската Република и Бахамите. Мнозина споделят за вълнуващ секс именно на някоя от тези достатъчно популярни локации. А кой е на върха?

 

 

 

 

На първото място анкетираните поставят храма Кукулкан в Мексико. Маите построили пирамидата на място с особени вибрации. Може би те, а може би неповторимата атмосфера, успяват да отредят на локацията титлата "Най-екзотично място за секс".

 

 

Чети и: Женските комплекси, които плашат мъжете

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка