Как да правим деня ѝ по-хубав

 

Няколко прости съвета за щастлива връзка

 

 

Забързани сте, но това не е оправдание, че обръщате все по-малко внимание на любимата си. Обикновено е нужно толкова малко, за да е тя по-щастлива, да се чувства желана и обичана! Ще кажете, че е невъзможно винаги да ѝ бъде угодено и няма да ви противоречим. Прочете нашите съвети, те със сигурност ще ви помогнат да направите нейния ден по-приятен, което по проста сметка значи, че тогава и вечерта ви ще е по-хубава.

 

 

Правете малки подаръци

 

 

Не случайно ползваме това прилагателно. Достатъчен е малък жест, не е нужно да се изхвърляте за скъпи вещи – те са за специалните поводи. Целта на малкото подаръче е просто да покажете внимание и да предизвикате усмивка на лицето ѝ.

 

 

Тук ще е добре да ви посъветваме нещо важно, когато става дума за подаръци. Избягвайте да подарявате домакински уреди, все пак тя предпочита нещо лично за нея. Дарявайки ютия, например, знаете, че с нея ще бъде изгладена и вашата риза.

 

 

Правете комплименти

 

 

Няма да е трудно да отбележите колко красива е вашата любима. Направете комплимент за прическата, грима или просто за избора на тоалет. Думите ви няма как да не накарат очите ѝ да блеснат от щастие. Говорете с половинката си и не пропускайте да споменете, че е неотразима.

 

 

Не я сравнявайте с майка си

 

 

Едно от нещата, които всяка жена ненавижда е да бъде сравняване с родителката на любимия си. Дори и мама да готви или чисти по-добре, не го изричайте ако не искате да си имате проблеми. Пък и все пак не сте в детската градина. Това не значи, че любимата ви трябва да се грижи за вас като майка, вече сте големи, времето на детската градина отдавна е отминало.

 

 

Нека има време за себе си

 

 

Ако държите на любимата си, ще трябва да осъзнаете, че тя не е домашната ви прислужница. Освен, че ходи на работа, се грижи за готвене, чистене, гладане и други такива не особено приятни занимания. Като всеки човек тя има нужда от лично време. Дайте ѝ го, има право да го прекара така както само тя сметне за добре.

 

 

Слушайте я когато говори

 

 

Колкото и да сте изморени, обърнете нужното внимание на нейните думи. Покажете, че се интересувате от нещата, които се случват с нея, дори и да не ви е до това. Задавайте въпроси, правете коментари и всичко друго, което смятате, че показва вашата заинтересованост. Внимавайте ако само се правите на слушатели, има опасност да ви хване, че симулирате, и после… даже не искаме да сме на ваше място.

 

 

Чети и: Собственият глас носи наслада като секса

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка