Да превърнем секса в приказка

Снимка: dn ua

 

Няколко съвета как можете да задържите огъня в леглото

 

 

Няма по-голямо щастие от пълното отдаване на партньора, срещу което получавате поне още толкова нежност, страст, любов и шеметен секс. Да, с времето нещата поизстиват и само от вас си зависи да не бъдат прибрани в хладилника.

 

 

Можете с няколко прости правила да държите връзката си все така жива и вълнуваща.

 

 

Правило 1 – Правете секс не само с тялото си, а и с духа си. Нека партньорът ви почувства, че владее не само формата ви, а изпълва цялото ви същество и разум. Показвайте на половинката си, колко много ви харесва и я желаете. Правете духовен секс! Тук нямаме предвид божествения смисъл на понятието Дух. Казано по друг начин – правете секс с душата си.

 

 

Правило 2 -  Избийте си от главата мисълта, че сексът е само за определена възраст. Може да не сте пубер или първа младост, но това не значи, че времето ви е минало. Всяка възраст си има своя блясък, а сезонът на добрия секс зависи само от вас. Можете да сте на 80 и пак да не сте загубили интерес към интимните ласки и да желаете половинката си.

 

 

Правило 3 – Не вярвайте, че другия го боли глава.  Има малко вероятност това да е точно така, но тази възможност наистина е минимална. Изразът „боли ме глава” означава –„остави ме, нямам желание за това”. Жената получава това „главоболие”, когато не чувства душевна близост с партньора. Тук можете да се върнете на Правило 1, защото сексът не е само телесно упражнение.
Мъжът може да откаже секс, защото с течение на времето губи увереност в „малкия”. Съвет към нежния пол  - може да забравите любимия му отбор или да изперете ризата му, но не пропускайте да похвалите инструмента на партньора си.

 

 

Правило 4 – Не вярвайте, че различните ви биоритми могат да ви попречат. Има една стара максима, че не може да има добър секс между „сови” и „чучулиги”. Не вярвайте в това! Когато двама души се обичам и  техните биоритми хармонират.

 

 

Правило 5 – Говорете за сексуалните си проблеми. Ако нещо не е наред и го преглътнете не решавате „засечката”. Проблемът е за се разреши. Само вие двамата ще намерите правилни отговор на задачата. Премълчаване само може да на навреди.

 

 

 

Сексът е като спорта, трябват си редовни тренировки и с добър инструктор. Доста момчета съм научила на разни номера...

Още G-Точка