Две идеи за незабравима вечер с половинката

 

Пробвайте еротичен масаж и секси вечеря

 

 

Претърколи се и този уикенд. Надяваме се да ви е преминал малко по-добре от този на нашата читателка Р. Гр., която днес е успяла да се скара с любимия си. Тя просто ни сподели премеждието си във Фейсбук, а ние използваме повода, за да ви помогнем с няколко идеи как да превърнете вечерта в незабравима, а нощта си в неповторима.

 

 

Връзката ви няма живее дълго ако не полагате достатъчно грижи за нея. Както не веднъж сме писали, "съдбата на обвързаните е в ръцете на самите обвързани". Не се оставяйте на течението, то може да ви отведе в посока, която едва ли сте желали. Помислихме и се сетихме за две лесни за осъществяване идеи, които да ви помогнат да си доставите порция удоволствие с любимия човек.

 

 

Еротичен масаж

 

 

Можете ли да си спомните кога за последно, любовната ви игра включваше точно това приятно и много горещо занимание?

 

 

Преди самия масаж, по-добре си вземете душ заедно. След него се върнете в спалнята (или друга любима стая за секс). И без да сте професионални масажисти, можете да се радвате на достатъчно наслада доставена от ръцете на половинката ви. Използвайте задължително масажно масло. В интернет можете да прочете доста полезни съвети как точно да ви се получат добре нещата.

 

 

Препоръчваме ви да лежите по корем докато ви разтриват, така ще може да се постигнете максималния ефект от тази любовна игра.

 

 

Еротична вечеря само за двама

 

 

Стара колкото света вечерята на четири очи е класически способ, за добро начало на нощта. Съчетайте секса с хранене и ще се изненадате от удоволствието, което ще ви достави. Не се страхувайте, че може да изцапате чаршафите си,нали имате пералня?

 

 

Чети и: Разработиха кондом за по-добра потентност

 

 

Освободете задръжките си и позволете на партньора ви да яде от тялото ви. Намажете другия с мед, сладка сметана или течен шоколад. Полейте се с вино или друга напитка. Освободете въображението си и се отдайте на удоволствието.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка