11 оргазма на ден – мисия възможна

 

Американска  актриса твърди, че всяка жена може да има по дузина върхови моменти дневно

 

 

Във времената на все по-често срещана се липса на секс твърдението, че спокойно можем да изживеем по 11 оргазма дневно граничи с научната фантастика. Изказването е дело на американска актриса, която получила завидните умения в център за оргазмическа медитация открит в страната.

 

 

Отдавна е наложено виждането, че женският оргазъм е твърде сложно и объркващо усещане, което не е никак лесно да се постигне. Зa да го изживеят представителките на нежния пол трябва да са в специално настроение и особено състояние. И понеже изпитването му е много по-трудно в сравнение с това на мъжете, доста дами решават да го симулират, за да не наранят половинките си.

 

 

Карън Лор

 

 

Актрисата и модел, бивша Playmate, 51-годишната Карън Лор уверява, че се научила да изпитва оргазми по 11 пъти на ден благодарение на специалната оргазмическа медитация Оминг. Тя позволява на жените да повишат своята чувствителност – физическа и емоционална, и да ценят мъжа повече. Поклонниците на тази медитация могат да преживяват множество оргазми в течение на целия ден.

 

 

Изкуството Оминг може да бъде овладяно в специалните центрове по медитация One Taste. Създател на тази методика е Никол Данон. Според нея именно оргазмът дава една много здрава връзка, между хората като ги обединява "хормонално, емоционално и духовно". Обучението в центъра набляга именно на това е не толкова върху изпитването на огразъм.

 

 

"Още се намирам в благослвено място – споделя Карън. - Занимавам се с медитация от 20 години, но Оминг ме научи да чувствам повече и да ценя в по-голяма степен мъжа."

 

 

Чети и: Жените отказват секс 5 пъти седмично

 

 

Оргазмическата медитация е 15-минутно занятие, което се провежда между двама души. Всеки от тях се концентрира върху използваните техники и усещания, които довеждат жената до оргазъм. Никол Данон уверява, че нейната техника наподобява практиките на будиския тантрически секс, защото засяга същите зони на мозъка. Упражненията може да се правят самостоятелно, на най-добри резултати се получават при групови занимания.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка