30% от семейните двойки не спят в едно легло

 

Най-честа причина за разделените постели е хъркането

 

 

След брака двама души се свързват в добро и лошо, докато смъртта ги раздели. Много често, по-леки угрози успяват да развалят идиличното единството между партньорите. Представете се как от един момент насетне, спалнята ще се окаже излишен мебел, защото просто вече не можете да делите едно легло със съпруга си.

 

 

Според данни от изследване проведено в Университета Райерсон, 30 на сто от двойките или поне тези, които се намират в граждански брак, сънуват  на отделни легла. "Най-честите причини, заради които двамата избират да спят разделени са хъркането, проблеми или  грижи за децата, както и несъвместимост на биоритмите", коментира авторът на изследването д-р Колин Карни.

 

 

Спането в отделни легла не е задължителен признак на това, че имате проблеми. Например, имаш за половинка "сова", която те буди всеки път когато си ляга късно. Тогава със сигурност на сутринта няма да си в добро настроение и кипящ от енергия. Ако въпреки това продължите да спите заедно само можете да усложните отношенията си и даже да увредите сексуалния си живот.

 

 

Чети и: 11 оргазма на ден – мисия възможна

 

 

Д-р Карни смята, че решението да се спи на отделни легла показва по-често, че се сте изградили "зрели отношения с партньора си". Ако пък се радвате на щастливо гушкане с любимия човек по цяла нощ, просто споделете тази статия във Фейсбук. Така помогнете приятелиси, които  може би се мислят, че краят на връзката им е настъпил само заощото вече не спят в едно легло със съпруга си.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка