Скучни ли сте в леглото?

 

Основни признаци на безинтересния любовник

 

 

Много малко неща могат толкова невъзвратимо да убият една връзка, какъо рутината и скуката в спалнята. За да се стигне до там вина има всеки от участниците в двойката. Ако се чудите дали не сте от скучните любовници ще ви помогнем много лесно да се ориентирате с картинката като ви посочим основните белези, по които можете да разпознаете дали се включвате в тази група.

 

 

1. Нямате желание за експерименти. Не ви идва отвътре да опитате нещо различно от познатата до заспиване "Мисионерска поза". Джеже не ви минава мисъл да пробвате малко да разнообразите сексуалния си живот. Не само не се сещате за това, но даже когато другият си поиска нещо нетрадиционно със сигурност му отказвате.

 

 

2. Прекалената вежливост. Този недостатък е много характерен за мъжете. Преди да направи каквото и да е в леглото първо ще зададе въпроса "Може ли?" Ако страдате от този синдром, ще ви посъвтваме просто да четете езика на тялото ѝ, той казва достатъчно.

 

 

3. Сексът е механичен. Просто следвате своя си алгоритъм. Знаете кое след кое следва и кога трябва да приключи. И така вече доста години. За съжаление най-вероятно даже нямате потребност от нова формула в уравнението.

 

 

4. Предвидимост. Този признак е пряка последица с горния.
За любимия ви човек няма и капка на съмнение какво ще направите във всеки един момент от акта. И така бавно, но сигурно убивате интереса и вниманието му към вас.

 

 

Чети и: 30% от семейните двойки не спят в едно легло

 

 

5. Мързел. От този недостатък се е оплаквал всеки от нас, но обикновено във връзка с работата. Тук имаме предвид вашата липса на сексуална активност. Няма да се изненадаме ако леко със затруднение си спомните кога за последно правихте секс. Често тайно се надявате половинката да не помоли да мачкате чаршафите - това е само едно излишно физическо натоварване, без което можете да живеете повече от спокойно.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка