Защо да гледаме порно?

 

Не се оправдавайте ако имате желание за филм ХХХ

 

 

Много малко от нас могат с лекота да си признаят, че гледат порно. Някак си не се гледа с добро око на почитателите на филмите за възрастни. Ако неочаквано ви е обзело желание да си пуснете някоя продукция ХХХ, спокойно! Нямате психическо разстройство или проблем. Даже можете да извлечете позитиви от това занимание, а и лесно може да се намери оправдание за постъпката ви ако въобще такова ви трябва.

 

 

1. Любопитство

 

 

Любопитството съчетано с любознание винаги са водели човечеството напред. И вие водени от нормални инстинкти решавате да хвърлите някое око на порно клипче или цял филм.Има ли нещо по-нормално от това?

 

 

2. Създавате си настроение

 

 

Малко или повече гледането на порно може да ви донесе възбуда. Чрез гледането на такива филми можете не само да си оправите настроението, а и да се настроите на подходяща вълна за весели приключения в спалнята.

 

 

3. Изпускане на парата

 

 

Отдайте се на фантазиите си на фона на порно филм. Представете си най-смелите си еротични желания, след това накарайте съзнанието си да симулира тяхната реализация. Звездата в този филм сте самите вие.

 

 

4. Човек се учи докато е жив

 

 

Колкото и добри да сте в леглото със сигурност има още какво да научите. Нова поза, ласка или трик, защо не почерпите опит от големите в бранша?

 

 

Чети и: Хипноза връща удоволствието след менопаузата

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още G-Точка