Как да се настроим за секс след тежък ден

 

Наръчник за уморени

 

 

Умората след тежък работен ден ни е добре познат проблем. В такова състояние е нормално да не ви се иска нищо друго освен да си почивате.  Така неусетно идва денят, в който можете да установите, че време за секс скоро така и не ви е оставало. Трябва ли да напомняме за полезните свойства на интимните занимания? По-добре вместо да се спираме на тях, да ви дадем няколко съвета как да ви дойде настроение  и желание за секс.

 

 

1. Помислете си за нещо секси и възбуждащо. Представете си как го правете с половинката си или някой въображаем обект на желанията ви.

 

 

2. Докато си почивате, прочетете на другия някоя страничка от еротично четиво. Така ще дадете възможност на съзнанието ви да си представи горещите образи от произведението. Ако това не ви въздейства достатъчно има еротични филми, а защо не да си пуснете порно.

 

 

3. Кога за последно споделихте с любимия си човек някоя палава или мръсна мисъл и желание за нещо по-извратено и горещо? Пробвайте да разкажете за мръсните си намерения и най-добре направо го реализирайте.

 

 

4. Изпреварете умората. Не оставяйте секса за края на деня - направете го още на сутринта. Така ще се заредите с голяма доза енергия и добро настроение.

 

 

5. Обърнете внимание на интериора. Ще имате повече желание за секс ако в спалнята ви няма телевизор или компютър, те само ще ви отвлекат от далеч по-приятните игри с любимия човек.

 

 

Чети и: Какво гледат мъжете на първа среща?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка