Как да направите любовника си по-добър

 

Няколко съвета за жени, желаещи безкомпромисен оргазъм

 

 

Знаете ли кои три качества отличават добрия любовник от посредствения?

 

 

Първо, добрият познава като дланите си ерогенните зони на любимата си.

 

 

Второ, той няма да се приближи до финала си, без да е довел дотам любимата си.

 

 

Трето, притежава неизчерпаеми енергия и фантазия.

 

 

Ако успеете да съчетаете тези елементи в един човек, то тогава със сигурност ще се сдобиете с идеалния партньор. С него удоволствието от секса, ще ви разкрие завидни нива на интимна задоволеност. Желаете ли това?

 

 

Ако дадете положителен отговор ще ви напомним, че добрият любовник рядко е такъв по рождение. По-сигурното е да си го култивирате.

 

 

За да опознае горещите ви точки, отлична работа върши играта "Топло-студено". Забавлявайте се с нея, докато му преподавате тайната на вашето тяло. Превърнете се в струнен инструмент, на който любимият да свири с лекота Одата на страстта.

 

 

Научете го да не мисли егоистично за собствения си оргазъм. Нека първо доведе вас до кратера на вулкана на удоволствието. Едва след това му е позволено да изригне и самият той.

 

 

Чети и: Как да се настроим за секс след тежък ден

 

 

Малко по-трудно ще се справите ако любимият ви е инертен в леглото. Тогава с повече игри и старание от ваша страна, ще успеете да го научите да даде воля на фантазията си. Ако няма кой знае каква, използвайте собственото си въображение. То ще ви отведе със сигурност в Страната на страстта.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка