Платонически е по-модерно

 

Все повече хора търсят в нета нещо различно от секс

 

 

Сайтовете за запознанства са едно изключително голямо удобство - с няколко клика и разменени съобщения можете да си намерите компания и секс за вечерта. Оставяме настрана факта, че проституцията у нас се пренесе сериозно в нета, за да отбележим едно интересно явление. От години все повече расте интереса на потребителите към сайтове за запознанства, за хора, които не стърсят секс.

 

 

По примера на www.platonicpartners.co.uk, никнат като гъби и други сайтове проповядващи платоническата любов. Ще отбележим nosexdating.co.uk, който (както показва и името му) е насочен към хора търсещи среща, но не и за секс. А за какво може да се запитате?

 

 

Чети и: Капки стимулират женския оргазъм

 

 

За мнозина, актът в основна причина за запознанство, но има и немалка част, за които той не е от първостепенно значение. Те предпочитат приятен разговор на чаша вино или компания просто прекарване на свободното време. Те не се водят  от физическото, а търсяр романтиката и по-възвишените емоции. Именно за тях юристката Сузи Кинг създава споменатия вече сайт www.platonicpartners.co.uk, преди 8 години. Днес в него има над 6000 членове на възраст между 18 и 80 години. Всички те са обединени от едно -  имат подчертан афинитет към платоническото. Вие от тях ли сте?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка