Има ли приятелство между мъжа и жената?

Снимка: dn ua

 


Май винаги нещата стигат до леглото

 

 

От векове приятелството между двата пола е било подлагано на съмнения и отричане. Може ли да съществува в истински и непорочен вид или винаги идва един момент, когато нещата излизат извън контрол?

 

 

Американски учени установиха, че няма приятелство без сексуално привличане.

 

 

Ако една жена има няколко приятели, винаги идва момента, в който отношенията ще се „оплескат”,  понеже се е появило сексуално желание към някой от тях.

 

 

В Университета в Уисконсин били проучени  400 мъже и жени. Резултатите развенчават мита за приятелството между мъжа и жената. То се изражда върху наличието на сексуално привличане. След него могат да се надградят приятелските отношения, но в един момент, така изградената кула може да рухне, заради желанието за секс.

 

 

Според резултатите, мъжете са по- склонни да възприемат приятелката като обект на сексуално желание. При жените този процес е по-труден. Те по-рядко виждат в приятел източник на възбуда, но рядко не означава никога, нали?

 

 

Ако нещата се оплетат доста – идва и другият момент – не биха зарязали половинката си, заради приятелското увлечение.

 

 

Който не е минал по този път, май само той не е стъпил на криво. Огледайте приятелите си, не ги ли харесвате и като сексуален обект?

 

 

 

Още G-Точка