Секс вместо фитнес

 

Най-приятният начин за горене на калории

 

 

Потенето във финеса не е за всеки. За да сте във форма, можете лесно да стопите излишните калории и без да влизате в залата за фитнес. Няма да ви препоръчаме диета, а нещо далеч по-хубаво - пробвайте да поддържате форма с редовни секс занимания. Ако искате цифри, веднага ще ви дадем няколко.

 

 

1. Любовната игра. Приемаме, че сте от двойките, които все още обръщат достатъчно внимание на любовната прелюдия. При нея само от целувките можете да горите по около 3-5 калории на минута. Резултатът ще е още по-добър ако го правите се повече страст. Teглейки чертата, след 10 минути целувки ще сте се разделили с почти 50 калории.

 

 

2. Орална любов. Ако сте фенове на тези ласки, вече имате и още един стимул да ги правите. Не само ще доставите страхотно удоволствие на половинката си, но ще разкарате още калории. Правенето на орален секс около 30 минути ще ви отнеме около 100 калории.

 

 

Чети и: С годините сексът става по-опасен

 

 

3. Класически секс. Няма да подминем и традиционния секс. Ако не гледате на него само като на средство за продължаване на рода, можете да получите едновременно удоволствие и по-малко калории. След акта, по сметки на изследователи, ще сте стопили около 20-25 от тях. Числото не много внушително, защото за креватни занимания с половинката, партньорите отделят средно само по 5-6 минути.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка