Приятелството е приятелство, но тройката е с непознат

 

Няколко съвета как да го направите, без да има усложнения

 

 

Да правиш тройка в днешно време не е  много модерно. Но това не значи, че не се практикува. По една или друга причина, или просто за разнообразие може да решите, че точно това ви трябва. Дали не е рискована крачка? Тройката е сексуална фантазия на мнозина, но малцина решават да я осъществят.

 

Ще ти дадем няколко съвета за това „чудо”, за да те предпазим от някое и друго излишно главоболие.

 

За тройка избери някой непознат. Това ще бъдат едни съвсем необвързващи отношения- просто да разпуснете и да получите удоволствие. За повече храброст може да пийнете малко, но по правило, за тази работа не препоръчваме алкохол. Преди това, просто за застраховка е добре да сте проучили „госта”, за да не се окаже маниак.

 

Може идеята за тройка да не е ваша, а на гаджето или половинката ви. Това не бива да ви притеснява, знайте, че в секса не е хубаво да има табута. Дошла ви е идея да го направите- действайте смело!

 

 

Правило 1 – определете пола на третия. Няма мъж, който да не си е мечтал да види жена си в леглото с още една и после и той самият да се включи. Това не значи, че непременно трябва да изберете варианта Ж+М+Ж. Обсъдете го и изберете комбинацията, която ви радва най- много. Ако  двамата сте с еднопосочна сексуална ориентация, не  е нужно да правите нещо което не е по вкуса ви с човек от ваши пол.

 

 

Правило 2- За да не стане късно, предварително обсъдете детайлите, така няма да има неприятни изненади. Добре е да се знае какво харесвате и какво не, кое е позволено и кое напротив. Кои са вашите Любими пози и похвати.

 

 

Прочетете и "Сексът не е повод за сприятеляване"

 

 

Правило 3 -  Сексът не е повод за сприятеляване. За много момичета сексът с третия е равен на изневяра, за това категорично избягват идеята за трио. Вече писахме, че сексът не е повод за приятелство, достатъчно е да сведете отношенията си с новата звезда само до леглото. След тройката, никой с нищо не е длъжен на другия и който от където е. Следва и последното правило.

 

 

Правило 4 -  Никакви приятели. Тук мислим, че няма голямо съмнение в ефективността на този принцип. Ако поканите приятел, рискувате да развалите отношенията си. Ще приложим правилото „Приятелството си е приятелство, но тройката е само с непознати”

 

 

Може да ви е интересно да погледнете "Как да разнообразим сексуалния живот"

 

 

 

Още G-Точка