Няколко (може би) забравени ерогенни зони

 

Няколко точки по телата ни, които може би пренебрегвате

 

 

Сексът е удоволствие, немислимо без достатъчна възбуда. Най-добрият начин да я постигнете е като обърнете нужното внимание на ерогенните зони (своите и на любимия човек). Най-вероятно ги познавате отлично, и даже може би си имате своите тънкости, за да ги стимулирате. Но дали заради забързаност или пък рутина, често не ги пренебрегвате?

 

 

Уши. Това си е класика в любовната игра! Със сигурност знаете, че тяхната стимулация с устни може да направи чудеса. А пробвали ли сте да оближете задната им част?  Опитайте, заслужава си!

 

 

Шията също е зона позната до болка, но май все по-често забравяте за тази част от тялото на любимия човек. Обещайте, че все по-често ще я целувате!

 

 

Клепачите не са много популярно място на стимулация по време на любовната игра, което си е истински пропуск. Тази част от човешкото тяло е толкова наситена с нервни окончания, че е направо престъпление да не ѝ обърнете нужното внимание.

 

 

Китката на човек е много богата на ерогенни зони, но твърде често не се сещаме за нея по време на предварителните ласки. Можете да я масажирате и целувате колкото си искате. Особено възбуждащо е да засмучете някои от пръстите на партньора си.

 

 

Задната част на коленете.  Сгъвката тук твърде често бива прескачана, без да й се обърне достатъчна грижа, а тя може да доведе до чудесни изживявания.

 

 

Чети и: Йогата помага на сексуалния живот

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка