Пенисът и старостта

 

Половият член на мъжа започва да старее след навършването на 30 години

 

 

С годините, мъжкото тяло претърпява различни изменения. Нормалният ход на времето не минава незабелязано. Появяват се бръчки по лицето, повече мазнина на корема, променят се и половите органи.

 

 

След като навърши 30 години, мъжът не само може да започне да изпитва функционални смущения в дейността на палавника си, но и да забелязва промени във външния му вид. Най-лесно може да бъде открита промяна в цвета на неговата главичка. Тя става по-светла, а често, се появяват по-светли зони върху нея. Причините за това се крият в по-слабото оросяване на мъжкия полов орган.

 

 

Друг нежелан резултат от остаряването на члена е, че с годините той започва да губи от размерите си. Така до навършването на 70 години, той може да стане по-малък с почти 2 сантиметра. Много често ефектът изглежда по-тежък заради увеличената мастна тъкан в зоната на корема.

 

 

Ако търсите още изменения причинени от старостта, можете да си отбележите още една. Оказва се, че колкото повече години трупа един мъж, толкова повече намалява диаметърът нa неговите тестиси.

 

 

Чети и: Няколко (може би) забравени ерогенни зони

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка