Да го направим, но с прелюдия

Снимка: dn ua

 


Няма по-добър от секса след добро загряване

 

 

Предлагаме ти едно пътешествие по тялото на другия, като следвате собствената си карта на любовта. Когато половинката ти не се сеща за прелюдията може да си я поискаш. Обикновено мъжете са тези, които желаят да е „по- набързо”; без да се губи много време да се стигне до заветното проникване. Но жената има нужда от нежност, от една красива любовна игра. За нея са изписани тонове хартия. Надяваме се никой не се съмнява в нейното златно значение за пълноценното изживяване.

 

 

Представете се жена, която никога не е опитала предястието? Правила ли е въобще секс или всичко е било само едно ч***не?   Как такава дама ще се чувства значима и желана след това?

 

 

Не заклеймяваме секса „набързо”, има си своето място, приложение и смисъл във всяка връзка. Но скоростният вариант е като лятната буря- идва, развихря се, чупи клони, цапа и къса.  Един час след това всичко е както преди и даже следа не е останала. Такъв ли секс искате?

 

 

Нещо различно ще получиш ако се занимаеш и отделиш подобаващо значение на прелюдията. За да мине шеметно тя, водещи са няколко елемента: визуален образ, аромат, звуково възприятие, вкус и допир. Обърнете внимание на всеки един от тях, за да забъркате шедьовър, който да надмине с вкуса си всичко познато от преди.

 

 

Харесваш образа на любимия, който се съблича пред теб, или пък онзи поглед, който само той/тя има и те кара да ти омекват капачките? Определи, кой визуален образ те побърква и го включи в сценария.

 

 

Всеки има някакъв аромат, който го кара да се чувства страхотно или пък възбужда сетивата. Може да е аромат не цвете, парфюм, тоалетно мляко, водорасли… Осигури си този аромат, ще помогне не магията на удоволствието се случи още по-силно.

 

 

А звуците? Със сигурност има някой, който те гъделичка и кара пулса ти да се учести. Ето, точно този звук ти трябва- може да е шумът на вълните, някоя песен и или бълбукането на горско поточе. В днешното дигитално време не е трудно да си набавиш тази звукова атмосфера, която ще ви взриви с любимия ти човек.

 

 

Вкусът е не само за гурме настроените. Всяко сетиво участва в играта на две тела. Всеки от вас знае най-добре, кой в вкусът способен да изпусне духа от бутилката. Направи така, че този вкус да бъде част от „прелюдията”. Не забравяй, че в секса няма забрани, щом ти харесва- грабни го. Проблем може да има само ако гаджето мрази точно този вкус- ухаеш на сладък пъпеш, а не него му се гади точно от този плод. Но пък вие за това се познавате и трябва да сте наясно кой какво харесва и какво не.

 

 

Последният, но не по значение елемент от любовния пъзел е допирът. Масаж, милване на косата, лицето, допира на пръстите ти по ерогенните зони на другия. Класическата игра „Писане на букви” по гърба си е съвсем на място тук. От теб зависи как ще импровизираш и какво съчинение ще напишеш.

 

 

След това, което прочете – погледни си часовника и календара! Обещай, че още днес или поне тази седмица ще намериш време за нещо по-бавно. Прелюдията в секса е една малка вълшебница, която може чудеса.

 

 

 


 

Още G-Точка