3 груби грешки в секса

 

Не ги правете, за да не пострада връзката ви

 

 

Отношенията между двама души са материя достатъчно деликатна, за да е нужно да се внимава  в една или друга степен. Никой няма застраховка "Глупост" и лесно може да направи грешка, която да  му струва твърде скъпо. За да ви предпазим от излишни главоболия ще ви представим  3 от на глед невинните, но достатъчно груби грешки в спалнята, които могат да прогонят половинката ви.

 

 

1. Глупав смях по време на секс

 

 

Може би от притеснение или по друга причина някои хора са склонни да се смеят глупаво и безпричинно по време на сексуалния акт. Само по себе си, това не смъртен грях, но мястото на тъпия кикот не е съвсем в спалнята или поне в най-интимния момент. След оргазма е много по-различно и даже нормално, но не и докато се любите.

 

 

Смехът на някой от партньорите, избухнал по време на секс, може да повлияе доста неприятно на другия – той няма начин да знае причината за споходилото партньора му състояние. Съвсем основателно ще потърси причината в себе си. По време на секс хората са много по-чувствителни и уязвими, не на последно място и заради голотата си. Ако не искате да нараните другия, по-добре овладейте обзелото  ви желание да се посмеете.

 

 

2. Неуместните въпроси

 

 

Има някои неща, които определено не трябва да се питат след секс, още по-малко докато го правите. Сещате ли се за тях?

 

 

"Харесва ли ти така?", "По-добър/добра ли съм от бившия/ бившата ти?", "Някой друг карал ли ти е да се чувстваш така?" Можете лесно да намерите още подобни въпроси, които не ви съветваме да използвате. Достатъчно е да наблюдавате партньора си по-внимателно – езикът на тялото му ще ви даде сам отговорите, които толкова искате да достигнете.

 

 

3. Псувни или по-мръсен език

 

 

Мръсотийките или леко по-пикантният език може и да възбужда някой хора, но ако не сте убедени напълно, че половинката ви си пада точно по това, по-добре си ги спестете. Да подчертаем ли, че псувните въобще не са за препоръчване? И ако за мъжете донякъде можем да намерим оправдание за по-нецензурния език, за дамите той трябва да е даже забранен. Жена с език на каруцар едва ли е най-често срещаната мъжка мечта.

 

 

Чети и: Ниският мъжки глас е по-секси за жените

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка