Какво да не говорим с една жена?

 

За да няма отношения, загубени в превода

 

 

Стара истина е, че мъжете и жените са от различни светове, за това дори и да говорят на един език, твърде често даже не се разбират. Няма място за драма, така е откакто свят светува! Ще помогнем на господата да си спестят излишно главоболие и проблеми с любимата, като се опитаме да се спрем на най-честите грешки, допускани в диалога с нежния пол.

 

 

Забравете темата за бившите гаджета. Не разказвайте за миналите си завоевания, и не питайте за старите любови. Каквото било - било, сега е важен новият миг – насладете му се.

 

 

Недейте да кроите планове за следващата среща. Дамите обичат да имат усещането, че владеят ситуацията, и че само от тях зависи дали ще има или не следващ път. Ако сте много уверени с плановете за другия път, това може да ви изиграе доста неприятен номер. Бъдете по-непринудени и не забравяйте да изненадвате половинката си.

 

 

Не я питайте дали ѝ харесвате. Подобен въпрос показва липса на достатъчна увереност в себе си. Не бъдете и твърде самонадеяни, това също може да ви навреди.

 

 

Ако след среща тя не звънне или не отговори на SMS, не питайте защо. Отговорът може да е твърде тривиален, като това, че просто е забравила. Гледайте напред и просто не повдигайте въпроса.

 

 

Не се хвалете с коли, имоти или финансово благосъстояние. Не е тайна, че дамите харесват мъже със зареден портфейл. Много по-добре е любимата ви сама да се досети за вашата капиталова адекватност, отколкото вие сами да парадирате с банковите си сметки.

 

 

Чети и: Да подобрим секса за няколко дни!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка