Пийващите мъже са добри любовници

 

Малко градус помага в спалнята

 

 

Учени от Австралия направиха доста изненадващо откритие. Според тях, мъжете, които употребяват алкохол се представят много по-добре в леглото от въздържателите. Този научен труд е напът да разбие наложеното мнение, че господата, които посягат към чашката не са много активни в спалнята.

 

 

В изследването взели участие 1580 човека, които трябвало да разказват за предпочитаните си напитки и количеството изпит алкохол. Освен това в трябвало да споделят за проблемите, които срещали в леглото. След анализа на резултатите излязло, че 30% от любителите на алкохола, които го употребявали в умерени дози имали сексуални проблеми. Ако прибягвали до чашката не повече от 4-5 пъти седмично, нямали никакви затруднения с ерекцията.

 

 

Чети и: Няколко женски грешки в секса

 

 

Мъжете, които пият само по празници и имат много по-рядко сексуални проблеми, отколкото тези, които се пийват поне веднъж седмично. Според учените от  Австралия, най-големи трудности в сексуално отношение имат алкохолиците и тези, които са успели да се възстановят от тази зависимост. Затруднения в спалнята срещали и пушачите, както и страдащите от сърдечни проблеми.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала

Още G-Точка