Цветята са ключ за сърцето на жената

Снимка: dn ua

 


Един букет може да направи чудеса

 

 

Романтичната картина на момчето хванало букет в ръка, в очакване на своята любима няма да загуби стойността си. Жените се подвластни на магията на цветята. Това сочи ново изследване в тази посока.

 

 

Жестът на подарения букет не може да остави момичето безразлично. Тук е важно да отбележим, че не е нужно букетът да е скъп и пищен. Даже не е нужно да е купен. Небрежно набраният, дори откраднат букет може да направи чудеса.

 

 

Четете:Флиртът в офиса е безопасен

 

 

В проведеното изследване участвали 1000 жени между 18 и 25 години. Те били избрани на случаен признак. 5-ма мъже е трябвало да успеят да се сдобият с телефонния номер на момичето. Както може би вече подозирате, господата „въоръжени” с цвете в ръка са успявали да пробият блокадата.

 

Какво е обяснението на психолозите по въпроса?

 

 

Нещата са по- прости, отколкото изглеждат. Букетът събужда в жената мисли за романтика и любов, което я прави отстъпчива.

 

 

Съветът към силния пол идва лесно след тази статистика. Ако харесвате някое момиче, искате да излезе с вас на кафе или поне да си даде телефонния номер? Просто и подарете букет, а тя ще си каже заветните числа.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка