Как да съхраним връзката от разстояние?

 

Няколко полезни съвета

 

 

В днешно време е модерно и доста често наложително да имаш връзка от разстояние. Благодарение на новите технологии и интернет, дистанцията може почти да бъде стопена. Каквото и да си говорим, обаче този вид отношения не са за всеки.  Но колкото и да ви е трудно, ако сте открили любовта на живота си, не позволявайте някакви си километри да разрушат връзката ви. Предлагаме ви няколко полезни съвета как да се справите с тази не толкова лека задача.

 

 

1. Имайте доверие един на друг. Много малко неща могат да сринат връзката ви с такава лекота като липсата на доверие. Веднъж загубено то никога не може да бъде върнато. Ако имате някакви съмнения, споделете с любимия си човек. Много е възможно притесненията ви да са плод само на собственото ви въображение.

 

 

2. Разберете се ясно за отношенията си и за правата си, когато не сте заедно. Можем да го наречем „Договор за връзка“. Не позволявайте да станете заложници на любовта си. В този "договор" можете да определите точно и ясно какво ви е позволено и какво не.

 

 

3. Споделяйте си и не крийте преживяванията си от любимия човек. Духовната връзка между вас, има нужда от този вид храна. Дневните приключения, преживявания и емоции са по-интересни, когато са споделени с любимия.

 

 

4. Изненадвайте другия. Малките сюрпризи винаги са били здравословни за една връзка, а когато ви делят разстояния, тяхното значение е още по-голямо. Променете часа на обаждането по месинджъра, например. Съчетайте приказките с по-палаво поведение и елементи на кибер еротика. Другият няма да се разсърди ако му дадете шанс да се порадва на поразголеното ви тяло.

 

 

5. Пратете хартиена картичка, снимка или писмо. Днес когато сме свикнали толкова много с електронната поща забравяме колко много емоция може да ни донесе един истински хартиен плик получен в пощенската кутия.

 

 

6. Не убивайте социалния си живот. Никой от вас не трябва да се чувства затворен между четири стени.

 

 

7. Бъдете готови да смените местожителството си. Знаем, че любовта иска жертви, една от тях може да се окаже населеното място, в което живеете.

 

 

Чети и: Красавица с грозник = щастие

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка