Случайният секс - наръчник за успокояване

Снимка: dn ua

 

Препоръчително четиво за нежния пол

 

 

Животът на човек е пълен със случайности. Случайно срещаш забравен приятел, падаш случайно и си чупиш ръката, пак така печелиш от тото и какво ли още не. А как случайно се озоваваш в нечие легло, като преди това, даже се събличаш порядъчно?

 

 

Не е невъзможно това още да не ти се е случвало. А може и да те е сполетяло, а после да те преследва някакво странно усещане, терзания и съмнения.

 

 

Възможен е и друг сценарий- случва се веднъж, после още веднъж и на третия път си обещаваш, че повече няма да правиш така. Защото по една или друга причина, случайният секс не влияе добре на душевния ти мир. Но причините за него си имат психологическо обяснение.

 

Ето някои основни моменти, според специалистите

 

 

Случайният секс е като любовта от пръв поглед. Идва изведнъж, без да можеш да се овладееш. Даже на някой може да му хрумне, че случайният секс е резултат от една голям внезапна любов. Ако тe е сполетяла точно тази мисъл – спри, поеми въздух и не бързай с изводите. Нека мине малко време. Оцени трезво нещата, за да не направиш някоя голяма грешка. Случайно сполетялата те страст не е любов.

 

 

Случайният секс ти се е случил, просто защото ти се е приискало. И в това няма нищо нередно.  Така наистина можеш да си обясниш твоята постъпка. Така ти е дошло отвътре и точка, няма нужда от повече размисли, притеснения или самоосъждания. Твоята сексуалност е надвила разума, а човекът отсреща е отговорил на порива ти.

Можем да го разгледаме случката и като отговор на желанието за секс на другия, а ти просто имаш добра душа, която откликва. Tова е страхотно!

 

 

Възможно е случайният секс да ти се е случил на пияна глава. Събуждаш се, май даже не помниш кой е това на леглото до теб. Да, запознахте се снощи и както изглежда сте се забавлявали добре.  Постарай се да запазиш хубав вкус след случилото се. Спомни си страхотната мекота на виното или пък завладяващия парфюм на новото  ти завоевание, който още усещаш по кожата си. Прости си случката, защото никой няма Застраховка „Глупост”. Никой няма вина за случилото се.

 

Снимка: dn ua

 

До случайния секс може да се стигне и заради скука, когато човек се чуди какво да прави или просто иска да излезе от моментната депресия. Един секс за убиване на времето не е нещо, с което можеш да се похвалиш.Човек привлича подобните на него. Ти си мислиш, че така ще избягаш от подтиснатото си състояние, но така може да се натъкнеш на също толкова депресиран тип. И вместо да правиш секс, изведнъж  може да ти се наложи да успокояваш другия, как всичко ще се оправи и животът не е толкова несправедлив, колкото изглежда.

 

 

Как можеш да се предпазиш от последиците на случайния секс?

 

 

Правило 1- Ако той се е случил, можеш да си втълпиш, че едно добро момиче може да си позволи подобни неща- случаен секс, тройка и други такива глупости.

Доброто момиче не си ляга да спи преди да се прибере вкъщи. Каквото и да сте правили, винаги можеш да си викнеш такси и да се прибереш у вас.  Така на сутринта няма да има минути мълчание и опити за връщане на спомени.

 

 

Правило 2 –  Най- добрият изход от ситуацията е усмивката. Може да е безгрижна или остроумна.  С усмивка се срещнахте, разделете се пак с нея. Не карай другия да правите анализ на случилото се. То е факт и толкова! Каквото  било- било!  Усмивка и смело напред!

 


Правило 3 – Не забравяй, че в живота понякога се случват чудеса. Когато някой е дошъл в живота си случайно, може да се окаже, че няма случайни неща. Може това да е любовта на живота ти. Срещнали сте се за нещо случайно, но може да посрещнете заедно старините си.  Ако в главата ти е минала, точно тази мисъл на някоя хартийка напиши името си и телефонния номер. Ако Съдбата е намесена – ще получиш обаждане, а след него, каквото има да се случва, то просто ще се случи.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка