Приложение за смартфон ни учи на френска любов

 

"Lick This" ще ви помогне да научите езика си на накой полезни тънкости

 

 

Много често темата за оралния секс е табу. Малцина споделят опита си в тази посока, но мнозина се големи почитатели на подобен тип ласки. Изкуството на любовта включва и готовността и желанието да дадеш на любимия си човек от тези по-специални мигове на наслада и удоволствие.

 

 

Добрите орални ласки ласки, може да се окажат едни от най-сложните. За да се справите добре с тях ще ви е нужно преди всичко голямо желание, да преглътнете предубежденията си и да положите достатъчно старание.

 

 

Ако сте решени, да направите щастлива половинката си, можете да вземете някой и друг урок по материята. За това може да ви помогне и някой приятел/ка, който знае много добре за какво иде рече. След това теорията можете да съчетаете и с малко практика. За да се упражнявате може да ви помогне и най-новото приложение за смартфони, наречено "Lick This". Можете да го свалите от lickthisapp.com и да се захванете със заниманията.

 

 

Приложението има за цел да ви помогне в смелото начинание да станете по-добри в "устния френски". Просто трябва да следвате указанията и да сте достатъчно упорити да минете през основните глави:

 

 

"Up N 'Down" ще ви помогне да усвоите добри умения да движите езика си нагоре и надолу.

 

 

"Circles" ще ви научи да как да овладеете до съвършенство кръговите движения, а "Freestyle" ще ви насърчи да дадете воля на фантазията си, докато правите френска.

 

 

Ако вече сте изпробвали "Lick This" споделете впечатленията си тук, а защо не и някой трик, който умело прилагате на половинката си.

 

 

Чети и: Либидото има нужда от витамини

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка