Какво може да развали хубавия секс?

 

Няколко малки неща, които е добре да избягвате

 

 

Искате да прекарате една вълнуваща в сексуално отношение нощ с любимия човек? Само желанието не е достатъчно, трябва ви и свободно време, защото то повече от по-дефицитно. Ако  все пак сте си напаснали графиците с половинката, ви остава още съвсем малко, и вълнуващият секс може да не се окаже мираж. Но именно това малкото, можете да спъне страстта ви и така да развали вкуса не изживяването. Кои са дребните подробности, които могат да вгорчат интимността ни?

 

 

Образите на други хора нямат място в спалнята ви. Календари, плакати и други подобни могат да развалят магията на хубавия секс. Представете си, че партньорът ви не се чувства съвсем комфортно с формата на тялото си, а срещу него е изтипосано на картинка някое божествено създание, което може живее във фитнеса.

 

 

Оставайки на вълна фотоси, замисляли ли сте се коя ли е снимката, която много лесно може да убие всяка сексуална фантазия? Сещаме се поне за няколко – напълно забранената снимка с бившето гадже или пък фотография с родата? И двете определено могат да объркат плановете ви за нощта,  за това най-добре ги разкарайте навреме.

 

 

Чети и: Гонореята скоро няма да се лекува с антибиотици

 

 

Часовниците далече! Живеем, толкова динамично, гонейки всяка секунда, за да си позволим глупостта да закачим часовник в спалнята. Дори оставеният ръчен на нощното шкафче може да обърка нещата.  Мъжете в повечето случаи може би подсъзнателно, виждайки хронометъра започват да си следят темпото, пък и  цялостното представяне. Нали не сте на състезание? Значи нямате нужда от машинка, която да  ви брои секундите.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка