Колко секс искат мъжете?


Проучване показва кака силният пол си представя своя идеален ден

 

 

Социологическо изследване разкрива, че мъжете не са чак такива маниаци на тема секс за каквито обикновено ги смятаме. Няма данни дали господата мислят за спалнята всяка минута, но вече е установено колко време на ден биха желали да прекарват в интимни занимания. Според резултатите от проучването, силният пол иска да прави секс по около 4 часа на ден. Според същото изследване господата са съгласни да се трудят до 3,5 часа.

 

 

В допитване проведено от Unilever Compressed, участниците е трябвало да опишат как си представят своя идеален ден. Така излиза, че мъжете биха се чувствали най-добре ако отделят по 4 часа за секс, 3,5 за работа, също толкова за разговори с близки хора, а в грижа за себе си господата са склони да жертват около 30 минути дневно.

 

 

От същото изследване разбираме, че 64% от мъжете използват смартфоните си докато са в тоалетната, а 70 на 100 от господата споделят, че биха искали да имат по-малко приятели, за да разполагат с повече време за себе си. 38% от анкетираните отделят  от времето си, за да се занимават с тренировки. Около 20 на 100 от участвалите в допитването споделят, че използват пътуването от дома за работа и обратно за изучаването на чужд език или за получаването на други знания.

 

 

Чети и: Какво може да развали хубавия секс?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка