Щастливата връзка си личи и в съня

 

Учени установиха зависимост между разстоянието на партньорите докато спят и състоянието на отношенията им

 

 

Обичате ли се достатъчно и какво е състоянието на връзката ви можете да разберете много лесно. Просто трябва да обърнете внимание но това как спите. Не е важна толкова позата, в която го правите, а разстоянието между вас. Това разбираме от изследване публикувано по време на Фестивала на науката в Единбург. В проучването са участвали 1000 доброволци. Обобщените резултати от него показали, че двойките, които спят на разстояние по-малко от 2,5 см са много по-щастливи отколкото тези, които спят разделени от 7,5 см и повече.

 

 

Това изследване твърди, че двойките, които поддържат контакт (с гушкане например) се радват на много по-щастлива връзка, отколкото тези, които са разделени. 94% от  спадащите към първата група свидетелстват за наличието на пълноценни и изпълнени с положителни емоции отношения, срещу 68% от неподдържащите контакт докато спят.

 

 

Чети и: Ново издание на конкурса "Най-малкият пенис"

 

 

Психологът, автор на изследването Ричард Вайсман отбелязва, че 42% от двойките спят обърнати с гръб един към друг и само 4 на 100 го правят един срещу друг.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка