Той го иска бързо, а тя с интродукция. Ами сега?

 

Жените искат секс с прелюдия

 

 

Едно ново проучване в публикувано в "Journal of Sexual Medicine" показа за пореден път един факт, за който колкото и да не им се иска на господата отдавна се знае – жените държат на любовната игра. В това изследване четем, че според резултатите от дамите имат нужда от поне 23-минутна прелюдия. Други научни трудове по темата пък показват, че силният пол е привърженик на секса без много увъртания. И май точно тук идва сериозният проблем.

 

 

Ако анализираме добре фактите, можем да ви успокоим, че май нещата не стоят толкова зле. Ако мъжете обичат да пристъпват към същината на въпроса, без да се губи излишно време – няма страшно, но все пак трябва да доставят нужната порция ласки на любимата си. Тя трябва да си получи полагащото се ако не преди секса, то поне след това, все пак природата си го е казала.

 

 

А бързият секс може лесно да се окаже голям провал, ако не му бъде обърнато нужното внимание както за приготовление, така и за изпълнение.

 

 

Направете го непринудено и неочаквано на място където обичайно не ви се случва подобно нещо – на двора, в офиса, ваната и други подобни. Колкото по-адреналиново, толкова ще е по-вълнуващо.

 

 

В тази ситуация трябва да се обърне повече внимание на жената. Господа, дори и да имате само 5 минути, нямате оправдание ако не изпълните това правило. Отделете ѝ поне 3 минути и нещата ще се получат.

 

 

Не губете много време за дрехите. Ако сте добри в скоростното разхвърляне – давайте смело напред, иначе не ви препоръчваме да губите много време в събличането, по-добре обърнете повече внимание на приятните неща.

 

 

За да бъде по-пълноценен за дамата бързия секс, много добър ефект има стимулирането на колкото се може повече сетива и чувства на жената. Добър ефект има признанието на любовни чувства прошепнати с облизване на ухото, нежни захапвания, целувки по гъба и гърдите имат много добро въздействие.

 

 

Чети и: Мъжете ще проверяват плодовитостта си вкъщи

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка