Полезни съвети за плажен секс

 

Няколко основни правила, за повече удоволствие на пясъка

 

 

Вече май всички сме подвластни на лятното настроение. Валежите поспряха, жега е пък и отпускарско време. Може би много от вас даже се радват на заслужената си лятна отпуска. Някак си съвсем нормално е докато се печете на плажа с любимия човек, да ви дойде муза за малко по-такава емоция, разбирайте секс. Ако нямате зрители и не очаквате такива да се появят, тогава може да се отдадете на играта за възрастни. А за да мине всичко отлично, ви припомняме няколко важни правила, които е добре да спазвате:

 

 

В горещите летни дни пясъкът има способността да се загрява опасно много. Няма да му е много трудно да стигне до 60 градуса по Целзий, представяте си какво може да причини това на вашата кожа. Представете си, че така загрят попадне на най-интимните ви места.

 

 

Морската вода, както и плажът са богато населени от най-различни бактерии, които пък могат много лесно да ви донесат някоя неприятна и нежелана „инфекция”. За това е най-добре да го правите на някое леко одеялце, пък и с него ще можете лесно да се прикриете ако се появят неканени гости.

 

 

Пак заради възможните неочаквани зрители на вашата игра, ви препоръчваме да го правите, без да сваляте напълно банските. Така ще можете само с няколко движения да се приведете в благопристоен вид.

 

 

На плажа избягвайте по-екстремните пози. Препоръчваме ви класиката- „Мисионерска”, „Лъжички” и „Кучешката” са ви достатъчни. Ако не ви стигат, можете да включите и „Ездачката”.

 

 

Чети и: Той го иска бързо, а тя с интродукция. Ами сега?

 

 

Можете да си изкарате много добре двамата ако успеете да си намерите достатъчно закътано и романтично място. Още по-добре в местност, която много малко летовници знаят. Шарената сянка, шумът на вълните и страстта в любимия човек ще ви дарят с магията си подобаващо.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка