Няколко съвета за повишаване на либидото

 

Как да запазим страстта в спалнята?

 

 

Забелязвате, че желанието ви за секс е силно понижено? Не бързайте да се притеснявате – всеки може да се сблъска с подобно състояние. За много двойки по-редкияt секс постепенно дори може да се превърне в нещо нормално – резултат от една по-продължителна връзка. Ако усещате, че по-слабото либидо не се отразява добре на отношенията ви с половинката – ето няколко полезни съвета за справяне със ситуацията.

 

 

1. Добре е да знаете, че от занижено желание за секс могат да страдат както жените, така и мъжете. Никой не е застрахован от това състояние.

 

 

2. Занимавайте се със спорт. Дори само 30 минути активна тренировка могат да ви повдигнат мерака на завидна висота. Совен това физическите занимания оказват много  благоприятно влияние върху подобряването на кръвообръщението, особено в тазовата област.

 

 

3. Хранете се здравословно, Така например холестеролът влошава както общото ви състояние, така и води до понижаване на способността за достигане на оргазъм при жените.

 

 

4. Добре е винаги леглото ви да е свободно за приключения. Не препоръчваме на спалнята си да имате играещи малчугани или пък домашни любимци. Просто отстранете всичко, което може да попречи на желанието ви за уединение.

 

 

5. Поделяйте си домашните задължения. По принцип при повечето двойки домакинската работа ляга върху плещите на нежната половинка. Подобно разпределение обаче не е никак добро за връзката. Взаимността и в тези задачи оказва изключително благотворно влияние и върху интимните отношения.

 

 

6. Намалете нивата на стрес. Колкото повече е той, толкова по-малко ще е сексът.  Този враг на интимните занимания убива желанието за ласки много повече от навика, битовизмите и умората.

 

 

Чети и: Полезни съвети за плажен секс

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка