Изневеряват ли мъжете според зодиака? II част

 

Ето какво казват звездите за верността и на останалите 6 зодии

 

 

Везни

Тези романтични и очарователни създания са доста влюбчиви. И да кривнат от пътя, обикновено се връщат у дома. Ако са семейни, те са много отговорни пред партньора си, разводът за тях е немислим.

 

 

Скорпион
Отнасят се сериозно към любовта и брака. Той никога не изневерява, освен ако вече не му е напълно безразличен партньорът.

 

 

Стрелец
Това е зодията, която най-лесно се изкушава. Ако му падне възможност, задължително ще се възползва. Той просто не може да устои и неговите партньори трябва да отчитат това и да са винаги нащрек.

 

 

Козирог
Ако не е влюбен, той не се отличава с голяма вярност. Все едно пред вас да разопаковат един шоколад и да ви кажат да си изберете само едно парче. Но ако Козирогът може да разчита на верността на партньора си, никога не би му изневерил.

 

 

Водолей
Те са твърде независими. Не обичат някой да им казва как да се държат. Тяхната непредсказуемост поставя под въпрос верността им. Трябва да отчитате това.

 

 

Риби

Те ненавиждат измяната. Изневерите ли им, забравете отново да си възстановите отношенията. Ако сте съгрешили и рибата узнае, ще превърне живота ви в истински ад. От друга страна, Риби трудно се предпазват от изкушения.

 

 

Чети: Изневеряват ли мъжете според зодиака?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

 

Още G-Точка