Пълните мъже са по-секси

 

Перфектната фигура не прави силня пол по-желан

 

 

Ако си мъж и имаш проблем с килограмите си, ще те успокоим, че не е нужно да се измъчваш с диети или тежки тренировки във фитнеса, само за да се харесаш на жените. Успокоението идва от публикация по темата във Fedpost.  Според изследване, цитирано в изданието, някое друго килце отгоре, може само да е от ползва в битката за женски. Още тук трябва да направим уточнението, че става дума за позакръглените господа, не и за дебелите. Говорим за само за някое килце в излишък.

 

 

Според дамите, когато един мъж e с повече килограми, това говорело, че най-вероятно той има някакви по-важни задачи от това да кисне с часове във фитнеса и може би работи много повече. А щом се труди по-усърдно те предполагат и че носи повече пари у дома. Мъжете с по-закръглена  визия често са смятани от жените за такива, които не се интересуват от хорското мнение и знаят как да живеят живота си. Освен това, по-малката суетност у господата е качество, което жените не могат да подминат, без да го оценят.

 

 

Чети и: Няколко съвета за повишаване на либидото

 

 

По-пълните мъже са предпочитани партньори и в леглото, защото в тяхната компания дамите не изпитват излишно притеснение за тялото си, което доста често е далеч от съвършенството. Те успяват да се отдадат по-пълно на насладата от контакта, защото не се сещат да мислят, че любимият им ще обърне внимание на целулита или отпуснатото коремче.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка