Секс на плажа. Няколко съвета

 

С любимия човек до морето може да бъде неповторимо

 

 

Tопла лятна нощ е, звездите светят, луната гали телата ви… Само ти и твоето гадже върху пясъка, зашеметени от шума на вълните. Можете да се насладите на един „Секс на плажа”, но нямаме предвид напитката с провокативно име.

 

 

Ако искаш  това лято да го опиташ, ние ще ти помогнем с няколко съвета, за да бъде още по-хубаво.

 

 

1.Вземи нещо за постилане или най- добре две одеяла. Върху едното ще легнете, а второто може да използвате за завивка, докато посрещнете изгрева на плажа.

 

 

2. Леки напитки, плодове и бонбони. Ако с партньора ти харесвате красивата прелюдия тези малки неща ще ви помогнат доста. Може да добавите доза романтика, като запалите около вас малки свещи с форма на сърчице (или други, каквито имате). Може да си запалите и някоя спирала против комари, много помага.

 

 

3. Сухи и мокри салфетки. Не е тайна за никой ,че освен пясък на плажа хвърчат всякакви други боклучета, които попадат къде ли не по телата ви. Мокрите салфетки могат да свършат много добра работа при нужда.

 

 

Чети: Няколко важни условия за добър секс

 

 

4. Кърпи. Не се изненадвайте ако по някое време ви се прииска да се изкъпете в морете, все пак сте на няколко крачки от него. А нощното къпане с любимия човек е неповторимо удоволствие за влюбените. За да не зъзнете докато изсъхнете ще ви трябва кърпа.Може една голяма или две по-малки. Препоръчваме като по-романтичен първия вариант.

 

 

5. Бельо. Не е добра идея да прекарате цяла нощ с мокър бански. Или дори да е изсъхнал, по-добре от хигиенна гледна точка е да имате чисто бельо за преобличане.

 

 

6. Презервативи. Не питаме с кого ще го правиш на плажа. Може да е гадже, с приятел или някое ново завоевание, което ти е завъртяло главата. За всеки един от случай е добре да имаш презервативи в теб. Нека сексът е безопасен.

 

 

Може да сме пропуснали нещо, но няма да забравим да прибавим едно пожелание за неповторимо и романтично морско приключение.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка