Ако тя не иска секс?

 

Няколко трика, които могат да помогнат

 

 

Искаш секс, даже много ти се иска, но нея я боли глава. Случва се… Но не всичко е загубено. Може да успееш с няколко трика, които те съветваме да опиташ.

 

 

Съвет номер 1. След отказа, можеш да вметнеш как сексът води до увеличаване на размера на гърдите. Не очакваме от АА да станат D, но все пак при оргазъм те се изпълват с кръв, което води до тяхното увеличаване. Сещаш се, че растежът е незначителен, но все пак, никой не те кара да обясняваш подробности.

 

 

Съвет номер 2. Сексът помага за сваляне на килограмите, както и предотвратява натрупването на излишните. По време на секс, пулсът се учестява, а с това и обмяната на веществата. Така за 15 минути секс, можете да стопите 100 калории. Проф. Гофман беше стигнал до извод, че сексът 3 пъти седмично може да доведе до свалянето на 2 кг за месец.

 

 

Съвет номер 3. Припомни на приятелката ти, че сексът подмладява. Това не значи, че ако се скъсате от секс половинката ти ще стане като бебенце. Ако не ти вярва за това, можеш да обясниш, че при секса се отделя колаген, а той води до еластичност на кожата и нейното подмладяване.

 

 

Чети: И мъжете симулират оргазъм

 

 

Съвет номер 4. Сексът сваля напрежението, както емоционално, така и физическо. При мастурбация ефектът не е същият, друго си е сексът с мъж.

 

 

Съвет номер 5. Ако прави секс ще има по-добра памет. Циркулацията на кръвта при оргазъмс подобрява оросяването на мозъка, а с това и неговото функциониране. Сексът помага за дейността на хипоталамуса, който пряко влияе върху паметта.

 

 

Съвет номер 6. След секс жената е по-уверена и целеустремена. А този ефект е особено важен ако вашата половинка е бизнес лейди, спортистка или мениджър.

 

 

Съвет номер 7. Сексът засилва имунитета. Колкото по-често го правите, толкова по-здрава ще е тя. При жените, които редовно се занимават със секс, нивата на антителата, защитаващи от зарази се увеличават с 30%.

 

 

Добре овладей всеки от тези съвети, и прилагай онзи, който е най-подходящ в конкретния случай. Ако боравиш умело с тях ще имаш успех.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка