Как да кажем на мъжа, че нямаме оргазъм?

 

Липсата на върхов момент при жената е сериозен проблем за връзката

 

 

Хиляди жени по света живеят един почти нормален живот. Почти, защото дори привидно всичко да е наред, в един момент може да се окаже, че има малка пукнатина, която рано или късно заплашва да срине всичко построено.

 

 

Липсата на оргазъм, не е нещо, което можеш да пренебрегнеш с лекота. Или можеш, но тструва ли си?

 

 

Една връзка се гради от двама души и когато има проблем, другият трябва да знае, за да може той да бъде разрешен.

 

 

Нямаш оргазъм? Трябва да му кажеш! Ето няколко съвета как да го направиш.

 

 

Първата тайна в успешното решаване на проблема е инициативата. Вземи я в свои ръце и му кажи навреме. Не чакай да минат 5 години от връзката ви, за да го направиш. През първите 12 месеца на вашите отношения обикновено се изграждат стереотипите, на които се гради връзката. Да искате тяхната промяна след години е почти безсмислено. Преди това трябва да си се убедила, че липсата на оргазъм не е просто случайност, а противна закономерност. Ако е така – време е за разговор!

 

 

 

Второ правило в разговора е точната формулировка.Забрави за недоизказването на проблема.

 

„Беше много хубаво, но май нещо липсваше” или пък „добре беше, но можеше и по – добре”, не ти вършат работа.
Знаем, че жената може от едно изречение да напише цял роман. А мъжът ще възприеме казаното от теб не като поставяне на проблем, а като  стимул за развитие. Ще те целуне по-силно и толкова. За това си го кажи директно – „Нямам оргазъм!”

 

 

Чети: „Ездачката” е най – желана от мъжете

 

 

За рарешаването на пречката помага и другото правило - парадът на подсказването. Можеш да му прошепнеш какво и как да направи, за да е още по-хубаво. Твоето подсказване трябва е искрено и точно ако не искаш мъжът да се лута по тялото ти в търсене на оргазма ти, докато  станеш твърда стара, за да имаш шанс да го изпиташ.

 

 

И последното правило  - да имаш партньор, за когото си струва да го направиш. Ако не държиш на него или просто си убедена, че това не е мъжът с главно „М”, просто пропусни и горните правила.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка