Една гола игра за опознаване

 

Как можеш да разбереш повече за твоето момче?

 

 

Имаш усещането, че не го познаваш достатъчно, тогава може би имаш нужда от повече близост. С една игра много лесно можеш разбереш много за мъжа до тебе, при това по един увлекателен, забавен и възбуждащ начин.

 

 

Направете си голо парти.

 

 

Накарай го да се съблече чисто гол. В такова състояние човек е самият себе си, без пози и маска. Така можеш да го опознаеш, не толкова анатомично, колкото психологически – неговия темперамент и характер, както и таланта да бъде това, което е.

 

 

А ако вече е гол, какво можете да правите? Ето няколко идеи:

 

 

Идея 1 – Можеш да закусиш с него, изпийте чаша кафе с препечени филийки.  Една такава закуска, обещава доста приятно продължение на деня.

 

 

Идея 2 -  Може да му направиш масаж. Започни от раменете, след това масажирай бицепсите, после с кръгови движения масажирай гърба му. Така ще освободиш притока на окситоцин в кръвта и ще заредиш твоя човек с хормона на щастието.

 

 

Идея 3 – С голия ти приятел може и да вечеряш, романтично на запалени свещи, но и открито, защото е без дрехи. Това предполага една по-голяма откритост и непринуденост.

 

 

Идея 4 – Съчетайте голата вечеря с игра на вкусове. Завържи очите му и после му подавай различни вкусотийки, както правеха в един филм. След това си разменете ролите. Редувайте контрастни порции – след студено горещо, след сладко – кисело и т.н.

 

 

Чети: Как да кажем на мъжа, че нямаме оргазъм?

 

 

Идея 5 -  Какво ще кажеш за вана с много пяна и соли? Направи я, особено ако преди това си минала и през Идея 2 – масажа.

 

 

Идея 6 – След ваната, превърни любимия във вкусно блюдо, като прибавиш сметана , течен шоколад или друг твой любим вкус.

 

 

Разбира се, тази игра може да се направи си със жена в главната роля.

 

 

Няма нищо по-нормално от това двама души, които са във връзка да бъдат голи един до друг, без да се срамуват от това. Тази игра без дрехи е изключително здравословна за връзката, и е добре да не забравяте да си я организирате по- често.

 

 

Без дрехи ще се освободите по-лесно от комплексите си, а ще помогнете и на отношенията ви да са отворени към еротиката и секса, както и да изградите така важната близост един с друг.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка