Шест типа жени, които всички сме срещали

 

Ще направим класификация на най-срещаните типове мадами

 

 

Има милиони жени по земята, но това не означава, че има и толкова типове. Можем да опитаме да ги систематизираме в няколко модела. Не претендираме за изчерпателност и предварително ще се извиняваме ако някой се разпознае и се засегне.

 

 

Ледена кралица. Тук попадат истинските красавици. Те знаят цената си и никога не я свалят, по-скоро обратно. Да получиш телефона ѝ няма да е никак лесно. Трябва задължително да я гледаш в очите, с блясък и жар не по- малко от 20 минути. Сексът на първа среща с Ледената кралица е почти невъзможен, но не се отказвай. С добра стратегия, подход и смелост, след третата среща тя може да се разтопи като сладолед на слънце.

 

 

Чети: Вталените жени са по-привлекателни

 

 

Момичето резачка. Този тип момичета са обикновено високи на ръст, само по това можеш да ги разпознаеш на пръв поглед. Иначе, те се мъчат де прикриват острия си характер. Отначало може да ви се струват добрички докато в един момент не извадят резачката и не накълцат сърцето ви. Ако това с ръста не проработи има и още един белег, по който можете да разконспирирате този тип. Тя обикновено обича да се оплаква и винаги намира повод - работа, съсед дори сервитьора.

 

 

 

Огън момиче. Тя има остър поглед, изпепеляващ под гъстите мигли. Ще я познаете по чаровната усмивка и силния смях. Огненото момиче просто излъчва страст. Тя знае какво иска и доста често нейните желания съвпадат с вашите, точно така, правилно го прочетохте! Само не се влюбвайте в нея, опасността от изгаряне е твърде голяма.

 

 

Момиче кукувица. Тя е глупавичка, някой я наричат блондинка, но това не значи, че няма и брюнетки в тази категория. Те са егоистки, но са доста забавни и добрички. Винаги изглеждат добре, това е водещо за тях, а като направят някоя глупост, сладко и невинно пърхат с мигли.

 

 

 

Момичето речник. Тя е ходеща енциклопедия. Знае всичко по всяка тема. Подготвена е отлично. Казват, че момичетата в тази група са грозновати. Не е вярно! По хубост са средна работа. Как да ги познаете? В 96% от случаите носят очила или контактни лещи (втората хипотеза се разпознава малко по- трудно). ТМомичето речник оценява мъжете на основа на прочетеното. Преди първа среща с нея е добре да знаете какво обича да чете и да се постараете да се впишете в някой от любимите ѝ герои, иначе шансът ви е 0%.

 

 

Момичето звезда. Тя е най-забележителният тип. В клубовете е под блясъка на прожекторите. А животът в стил диско е нейният девиз. Ще я познаете по блясъка, но трудно би осветила само вашите нощи.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка