Как да бъдеш добра любовница?

 

Няколко правила, които ще те направят още по-желана.

 

 

В самото начало е важно да определим какво съдържание ще внесем в понятието „любовница”. Коренът на думата идва от любов. Оттам любовница е жена, създадена за любов, а не просто секс. Не изключваме последното, но не то е водещото.

 

 

Първото правило е - добрата любовница трябва да умее да слуша и да хвали мъжа си. Всяко момиче трябва да овладее това още в училище, но за съжаление такъв предмет не се преподава.

 

Как трябва да го хвалиш?

 

Преди всичко, той трябва да знае, че е номер 1. Трябва да му показваш, че е най-важният за теб. Това важи за всеки мъж и не зависи от неговия ръст, раса, цвят на очите.Този принцип трябва да го помниш като „Отче наш”. Щом мъжа е с теб, значи ти е любим, а щом ти е любим, значи, че го обичаш, нали така? А щом го обичаш, намирай повод да го хвалиш.

 

 

Чети: Bobbi Starr принцесата на твърдите сцени

 

 

Правило номер 2- Бъди необходима, но не и задушаваща. Мъжете държат на чувството си за свобода и не можеш да ги държиш на каишка. Не го контролирай и не го  карай да ти се врича с клетви и обещания.

 

Дай му свобода. Когато се чувства без окови той е щастлив, а свободният мъж обича и уважава жената до себе си. Периодът на ухажване ще е толкова приятен, че никога няма да му се иска да свършва. И няма да приключи дори тогава, когато двамата просто, кротко спите един до друг.

 

 

Правило номер 3 - Трябва да умееш да се виждаш през очите на любимия. Купувай си неща, които му харесват на него. Например, пада си  по жени в къси поли, купувай си такива. Целта е да го караш те желае във всеки един миг. Слагай си от грима, който му допада, парфюма, който го подлудява.

 

Но не се превръщай в някоя друга. Бъди себе си, и успявай да го предизвикаш да те възприеме и в нещо по-смело, както и да те види каквато си те представял само в най-смелите си  желания. Ти трябва да си съвършена в неговите очи, точно такава, каквато те желае (с малки корекции, когато се налага).

 

 

Идва време и за секса. Правило номер 4. - Идеалната любовница е майстор в секса. И тук трябва да се усъвършенстваш постоянно. За твое собствено удоволствие и за щастието на твоята половинка.

 

 

А как можеш да станеш още по-добра в леглото? Разгледай статиите в G-точка на нашия сайт. Има много за четене!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка