Наближава Световният ден на целувката

 

Отбележете празника със запомняща се целувка на 6 юли

 

 

През новата седмица ще отбележим Световния ден на целувката. На кого ли му в хрумнала идеята да се отбелязва този празник? Не са го измислили нито горещите испанци, нито темпераментните италианци, а британците. В края на 19 в. те решили, че това велико нещо – целувката трябва да бъде отбелязвано подобаващо. Ще минат още 100 години и от ООН ще обявят 6 юли за Световен ден на целувката.

 

 

Чети: Как да бъдеш добра любовница?

 

 

Ще се радваме ако всеки, който прочете тази статия обещае, че ще отбележи празника подобаващо с гореща и страстна целувка с любимия човек. Не ви караме да правите рекорд. В Гинес вече е записана двойка от Чикаго, която се целувала цели 17 дни, 10 часа и 30 минути. Имало е и прекъсвания за по 5 минути на всеки час, и 2 часа на ден за храна и други такива неща. След рекорда момичето и момчето се разделили завинаги.

 

 

Има и конкурси за непрекъсваеми целувка – най-дългата в тях е на Джеймс и Софи, която продължила 31 часа и 30 минути.

 

 

Снимка: dn ua

 

Целувайте се ако искате и по холивудски, със страст и много емоция.

Сега е сезонът на морето, ако искате отбележете 6 юли с морска подводна целувка. Може би си знаете, че в италианския град Ричоне се провежда конкурс за подводно целуване. Миналата година спечелиха двойка от Перу, той на 47г, а съпругата му на 41.

 

 

Ако се разровите ще намерите още много забавни игри посветени на чудото целувка.

 

 

Напомняме ви за празника, за да няма оправдания. На 6 юли, нека всеки от нас отдели поне 5 минути за целуване! Ако нямате гадже, започнете да го търсите, има цяла седмица. Със сигурност ще откриете желаещи за целувка.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка