Наръчник за виртуален секс

 

Може да бъде едно приятно изживяване

 

 

Виртуалният секс на пръв поглед не се различава много от мастурбацията, защото и при двата вида ти се налага сам да свършиш основната работа със твоите две ръце, може и с едната, разбира се. От гледна точка на венерологията това е едно напълно безопасно занимание.

 

 

Но не бързайте с изводите! Много сексолози и изследователи на този вид секс, застъпват тезата, че виртуалният секс има редица достойнства. Едно от тях е, че виртуалното занимание развива изключително много въображението. След това ти помага да опознаеш своето тяло, както и да надскочиш комплексите си. Искате ли още?

 

 

Чети: Сексът за една нощ лекува

 

 

По-добре да направим нещо като ръководство за начинаещия виртуален палавник, за да бъдем полезни.

 

 

Виртуалният секс, както и реалният трябва да има прелюдия. В този случай, тя се състои в чат. Партньор за виртуалния чат спокойно можеш да намериш и в социалната платформа на tochka.bg. След това ти трябва малко късмет и ще попаднеш на някой приятен тип. Дай, боже! Или просто ще се натъкнеш на платена оферта.

 

 

Ако чатът е приятен, най-вероятно ще стигнете и до още по-приятната част. Не губете търпение!

 

 

Виртуалният секс предполага симпатия към този, с кого ще го правите. След като сте си поговорили, то се усеща ясно дали някой ти допада или не, виртуалният секс се основава на възприятия, въображение и чувство.

 

 

След това е добре да знаеш какво се харесва на човека от другата страна на нета. Някой може да обича са му галят тестисите виртуално или пък тя иска да я целуват по зърната на гърдите и врата. Всеки си има онези малки тайни, които го подлудяват и не би отказал да ги получи макар и само онлайн.

 

 

 

 

Разкажи за себе си и искай да ти разказват, така ще получиш най-нужните данни за горещо изживяване. Така ако те възбужда скърцането на врата – човекът отсреща.

 

 

Уеб камерата помага за по-горещото изживяване, но така рискувате ваши записи да плъзнат в мрежата. От вас зависи какво и колко ще позволите, но нашият съвет е да не си показвате лицето, просто от съображения за сигурност.

 

 

Когато го правите без камера и микрофон, ще трябва да пишете повече, много повече - да описвате всяко желание, действие и ласка. Обяснявайте всяко усещане и очаквайте същото и от другия. Нека споделя всичко, което усеща.

 

 

Виртуалният секс, както и реалният трябва да ви носи наслада, не е ли така винаги можете да го прекратите, при това, даже не е нужно да гоните гостенина от вкъщи, просто защото всеки си е у тях.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка