Няколко идеи за романтична лятна вечер

 

На плажа, в парка или пък танци под звездите

 

 

След тежка работна седмица идва съботата, а с нея и възможността да отделите повече време за себе си. Какво ще кажете да си направите една красива вечер?

 

 

Романтиката се отразява благотворно на двойката, за това е хубаво да намирате възможност да си посветите поне една няколко часа седмично. Тук ще ви дадем няколко идеи как да направите нещо лесно, запомнящо си и емоционално.

 

 

Романтична вечеря на свещи

Може да звучи клиширано и изтъркано, но не я пренебрегвайте. За целта украсете дома, вземете бутилка вино. Можете да използвате нова декорация за сервиране или пък нова покривка на масата. Даже малки детайли могат да внесат ново усещане. Можете да купите китайски фенери и да украсите с тях балкона, ефектът им е забележителен.

 

 

Танци на покрива

Едно от малкото хубави неща на жилищния блок е, че можете да излезете на покрива. Ако е заключено, вземете ключа от домоуправителя, като кажете причината никой няма да ви откаже. Ако все пак не може – пробвайте на съседния вход. Вземете касетофон, пуснете си любима песен и танцувайте само двама под звездите. И тук бутилката вино е много приятна добавка.

 

 

 


Разходете се в парка

Природа, зеленина, песента на щурците. За да има изненада ще е много добре ако имате къде да скриете кошница с храна, вино, бонбони. Ако има такова местенце, правете се, че просто се разхождате хванати за ръце. Когато стигнете до закътаната изненада, ще имате всичко необходимо за една романтична вечеря сред природата.

 

 

Разходете се по безлюден плаж

Ако знаеш такова местенце, не се двоуми да го използваш за да се разходите само двамата. Вземи хапване, плодове, шоколад, но не взимай алкохол. Изчакайте да залезе слънцето и си направете едно голо къпане. Не забравяй да си вземете хавлии, за след това.

 

 

 

 

Посетете изоставена къща
Може  да ви се стори зловещо, но е наистина романтично. Намери отключена и необитаема къща, вземи книга с любовна поезия. Когато наближите мястото, завържи очите на другия, за да не вижда къде отивате. Внимавайте да няма парчета стъкло, пирони или други предмети, които могат да ви наранят. Ако имате късмет ще намерите приятен дом, даже с диванче, на което може да се излегнете. Запали свещите, започни да четеш стих, махни превръзката от очите очите и целуни другия по устата. Повярвай ни, едва ли преди му се е случвало подобно изживяване!

 

 

Чети: Наръчник за виртуален секс

 

 

Това са само няколко варианта за лятна запомняща се вечер. Вашата фантазия и въображение може да измисли още много добри иде. Не се срамувайте да ги споделите с нас.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка